Actie

Philips UV-C

Light Cleaner luchtzuivering

Desinfectie door middel van licht.

Decoratieve verlichting en desinfectie in één met Philips UV-C techniek

Decoratieve verlichting gecombineerd met luchtreiniging door Philips UV-C lampen welke bacteriën, SARS en COVID virussen te lijf gaat en elimineert. Beproefde en laboratorium geteste Philips UV-C technologie die juist in deze tijd van onschatbare waarde blijkt.

Waar kan ik Light Cleaner gebruiken?

Onze Air Cleaners zijn 24/7 veilig te gebruiken in alle ruimten waar mensen samen komen, in- en uitlopen, en met hen dus ook eventueel besmette aerosolen.

Winkels & scholen

Ziekenhuizen

Kantoren

Sportscholen

Publieke ruimte

Catering

Evenementhallen

Thuis

Zakelijke klant?

Heeft u een bedrijf en wilt u Air Cleaner in uw winkel, horeca, sportruimte of andere bedrijfslocatie? Meld u hier aan voor een tarief op maat.

Schone lucht

De kracht van licht

Zonder zonlicht geen leven op aarde. Überhaupt geen aarde. Zelfs geen heelal! Licht is en doet alles voor ons leven. In nauwkeurig bepaalde samenstelling zelfs ander leven onschadelijk maken. Zoals voor de mens gevaarlijke bacteriën en virussen. En juist daarop berust de werking van de Air Cleaner.

Onze producten

Inclusief afstandsbediening.

Turbo Base Air Cleaner

Inclusief afstandsbediening.

Makkelijk verplaatsbaar armatuur met voet voor effectieve UV-C luchtreiniging.

€ 477,00
Meer info
Virus Killer
20m2/u
1700 rpm
Inclusief afstandsbediening voor verlichting en luchtreiniging.

Fosca Air Cleaner

Inclusief afstandsbediening voor verlichting en luchtreiniging.

Indirecte up & down LED wandverlichting met doeltreffende UV-C luchtreiniging functie.

€ 437,00
Meer info
Virus Killer
20m2/u
1200 rpm

5 unieke producten

5 modellen waarvan 2 voorzien van fraaie (in)directe LED verlichting,
allen uitgerust met virus dodende Philips UV-C technologie.

Onzichtbaar zwevend gevaar

In deze tijd van om zich heen grijpende virussen en een heuse Corona-pandemie is desinfectie van de omgevingslucht door middel van UV-C straling van essentieel belang in het tegengaan van al of niet steeds weer oplaaiende besmettingen. Allerhande maatregelen, het dragen van mondkapjes, 1,5 meter afstand houden, inentingen en zelfs (gedeeltelijke) lock-downs hebben tot op heden nog steeds niet het gewenste effect. Elke keer steken andere COVID varianten de kop op en worden nieuwe maatregelen aangekondigd in een poging deze te beteugelen.

Eén van de belangrijkste manieren waarop besmettingen van de ene mens (of ander levend wezen) op de andere worden overgedragen is via de lucht. En wel in de vorm van zogenaamde aerosolen: miniscule druppeltjes zoals die bij het uitademen, niezen, hoesten of neus snuiten door de besmette mens in de atmosfeer worden gebracht.

Deze aerosolen worden vervolgens via transport door de lucht op andere mensen overgebracht, die zo op hun beurt besmet raken. Aerosolen worden verantwoordelijk gehouden voor op grote schaal plaatsvindende besmettingen. Niet voor niets geldt weer de verplichting voor het dragen van mondkapjes op nagenoeg alle plekken van onze samenleving.